?17 червня 2020 року громадська організація «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» (ГО «АРР Східного Донбасу») в приміщеннях Старобільської та Білокуракинської районних державних адміністрацій (РДА) було проведено інформаційні зустрічі, присвячені проєкту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя», який реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».
?‍?Лариса Бичкова, директор ГО «АРР Східного Донбасу», презентувала проєкт: зазначила програму проєкту, концепцію та складову проєкту, його мету та результати впровадження проєкту.
?Під час зустрічі обговорили проблемні питання розвитку підприємницької діяльності жінок у сільській місцевості, відсутність можливості отримати певні знання жінкам, питання низького рівня економічної незалежності жінок селищних районів та зростання кількості насильства по відношенню до жінок.
Присутні мали змогу ознайомитись із реєстраційною анкетою для участі у проєкті, процесом її подання та отримати вичерпні відповіді щодо її заповнення?
?Мета зустрічі була досягнена, жінки зацікавлені та мають бажання брати участь у проєкті.
?Окрема подяка Вірютіній Олені Олексіївні, заступнику начальника відділу економічного розвитку, інфраструктури та торгівлі Старобільської РДА допомогу в організації інформаційної зустрічі.
?Від імені дирекції й усього колективу ГО «АРР Східного Донбасу» висловлюємо щиру подяку Щебетенко Сергію Вікторовичу, голові Білокуракинської районної державної адміністрації та Верецун Оксані Василівні за сприяння та допомогу в організації заходу.
#АРРСХІДНОГОДОНБАСУ#СТАРОБІЛЬСЬКАРДА#БІЛОКУРАКІНСЬКАРДА#USAID

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *