?17-18 липня 2020 року в місті Сєвєродонецьк, в рамках Проєкту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя», Громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» (ГО «АРР Східного Донбасу») було проведено дводенний тренінг на теми: «Права жінок та гендерна рівність», а також «Бізнес-планування – як крок до залучення інвестицій.»
?В рамках тренінгу учасниці ознайомились з конкретними інструментами, які дозволяють підприємницям формувати фінансову бізнес-модель; дізнались про порядок дій при розробці бізнес-планів та відпрацювали отримані навички; навчились направляти всі наявні ресурси, землю, робочу силу, капітал та час для побудови власного бізнесу, а також підвищили обізнаність у питаннях про гендерну рівність. На тренінгу були присутні представники Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації та Ощадбанку.
?Учасницями стали представниці різних напрямів бізнесу: торгівлі, виробництва одягу, послуг гостинності, станції технічного обслуговування , сільського господарства. Тренінг відбувся у привітній атмосфері та із обговоренням власного досвіду, всі учасниці обмінялись контактами та налаштовані на подальшу співпрацю.
Ми піклуємось про здоров’я наших підприємниць та дотримуємося карантинних заходів. Учасниці та тренерки у процесі проведення тренінгу знаходилися у захисних масках; при розсадці учасниць дотримувались дистанції в 1,5 м, а також, кварцували приміщення для проведення тренінгів під час кава-пауз.

Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» реалізується ГО «АРР Східного Донбасу». завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) згідно з умовами гранту з ГО «АРР Східного Донбасу» в рамках Проєкту USAID  «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «АРР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *