Ми досягли наших показників і тепер на Донеччині на 75 обізнаних жінок більше!

Провівши 10 дводенних тренінгів в м. Краматорськ наші тренерки ознайомили учасниць з питаннями про гендерну рівність, навчили бізнес навичкам і на основі отриманих знань змогли розібратися з усіма труднощами такої нелегкої справи, як підготовка та написання проєктної заявки на грантовий конкурс. На основі отриманої інформації, підприємниці мали змогу представити свою ідею та познайомитися один з одним.

Найбільшого відгуку з першого дня, отримали теми пов’язані із викликами з боку дотримання високих стандартів у забезпеченні трудових прав для найманих працівниць, питання пов’язані з комунікацією із місцевою владою.

Навчання другого дня проходило в форматах інтерактивного тренінгу та практикуму, що дозволило сформувати базові знання та навички, необхідні для практичного застосування та написання бізнес-плану.

Учасниці звертали увагу на важливість проведення подібних заходів для підсилення та розвитку економічної спроможності жінок, що проживають в сільській місцевості та мають вкрай обмежений доступ до ресурсів, в тому числі жінок, що мають додаткові вразливості.

Не зупиняємось і продовжуємо навчати жінок на Луганщині. 

Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» реалізується ГО «АРР Східного Донбасу» завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) згідно з умовами гранту, наданого ГО «АРР Східного Донбасу» в рамках Проєкту USAID  «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «АРР Східного Донбасу» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *