Ми надіслали першу коробку на переробку в цьому році!

За три місяці активної діяльності агенції ми назбирали на відправку 12,3 кг вторсировини ( не беручи до уваги макулатуру). Звісно ж нагадуємо, що на переробку та утилізацію приймають тільки чисту, висушену сировину і що ми за відповідальне споживання.

Також вводимо рубрику #цікаві_історії від #Укрпошти.

Відправляти наші посилочки ми ходимо на Укрпошту, бо вона ближче до офіса, але обслуговування залишає бажати кращого. Так би мовити ребрендинг провели, а з кадрами проблема. Цього разу, так як в Києві локдаун, нам довелося відправляти посилку кур’єрською доставкою і коли за відправлення нам виставили кругленьку суму ми не здивувалися.

АЛЕ! Через два дні з нами зв’язалися представники #УБС і зазначили що стоїть доставка на відділення. Виявилося що це змінилися тарифи за ціну коробки (хоч при нас її ніхто не міряв і як сказали оператори ми знаємо розмір «на око»), а не за кур’єрську доставку. Хоча два рази перепитували чи все вірно оформили і у відповідь отримали так, в підсумку посилка була оформлена не вірно. І ще за додаткову плату ми дооформили кур’єрську доставку.

В підсумку хочемо зазначити, що не така дешева справа – сортування. Не беручи до уваги що усе сміття потрібно вимити і висушити, ми за утилізацію та переробку, пересилку 12,3 кг заплатили майже 500 грн.

Але навіть це нас не зупиняє і ми продовжуємо робити наш офіс ще зеленішим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *