З гарними новинами розпочинаємо вихідні😊

Вчора, ми завершили перший блок наших навчальних вебінарів🥳

У програмі розглянули :

-Питання економіки під час війни, можливості роботи бізнесу в реаліях військового часу, яка ситуація на даний час. Як знайти нові ніші для розвитку бізнеса, які платформи для реалізації продукції зараз існують та як їх використовувати. -Окремо говорили про можливості вільної торгівлі, та як саме зараз скористатись її перевагами. Експорт та правила гри – Європейського Союзу, Великобританії та Канади. Чому саме зараз є можливість для розвитку.

– І на останок звернули увагу про необхідність адаптивністі та трансформації бізнеса. у воєнний час. Також було ще багато цікавого для агробізнесу і не тільки

Про це все нашим участникам та учасницям розповідала супер спікерка Ольга Трофимцева– Посол з особливих доручень МЗС України. Щиро дякуємо пані Олі за змістовну інформацію та знання, які наші учасники отримали.

Вебінари проведені в рамках проєкту “Допомога аграрному бізнесу, як запорука продовольчої безпеки України” за підтримки Програми розвитку ООН та Европейського Союзу в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *