Ну що ж, в нас вже 61 індивідуально опрацьовані карти Дорожнього розвитку підприємств. Цього тижня менторка, Бичкова Лариса, завітала до м. Кремінна та Кремінського району (Луганська область). Продовжуємо розповідати про цікаві кейси і цього разу розкажемо історію про підприємницю, яка має власне виробництво смаколиків.

Пані Тетяна має власний харчовий цех, де займається виробництвом та оптовим продажем хлібобулочних виробів. В асортименті – виробництво хліба, сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів. Харчовий цех пані Тетяни працює ще з радянських часів, і устаткування цеху не змінювалось з початку відкриття. Через це дуже потрібно модернізувати матеріально-технічну базу.

Результатом зустрічі є опрацьована стратегія розвитку, в яку входить написання заявки для отримання гранту на сертифікацію виробництва. Також менторка порекомендувала для залучення нового компетентного персоналу звернути увагу на промислові ліцеї Луганської області та почати співпрацювати з ними.

Наступного тижня будемо знайомити Вас з підприємницями Донецької області, тож рушаймо далі!

Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» реалізується ГО «АРР Східного Донбасу» завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) згідно з умовами гранту, наданого ГО «АРР Східного Донбасу» в рамках Проєкту USAID  «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «АРР Східного Донбасу» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *