Ось і закінчились консультації з  SMM (Social Media Marketing) просування, які були проведені для 50 жінок-підприємниць з сільської місцевості  Луганської та Донецької областей. Заходи здійснювалися в рамках Проєкту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» і був проведений Громадською організацією «Агенцією регіонального розвитку Східного Донбасу» (ГО «АРР Східного Донбасу»).

Соціальні мережі є одним із найважливіших каналів просування бізнесу  і комунікації з цільовою аудиторією. Напрям SMM вже давно сформувався, як повноцінна спеціальність, що вимагає певних навичок і знань. Однією з особливостей просування в соціальних мережах є мінливість  алгоритмів: кожна зміна в правилах веде за собою правки в стратегії просування.

Консультації з SMM просування проводила тренерка Катерина Чечель, яка зазначила важливість постійно залишатися в курсі поточних трендів у сфері SMM для досягнення помітних результатів з просування товарів та послуг за допомогою соціальних мереж. Тренерка відмітила різний рівень знань та навичок учасниць – деякі з них ніколи не користувалася соціальними мережами, а деякі, навпаки, активно просувають свій бізнес тільки через соціальні мережі після введення карантинних обмежень. Учасниці за допомогою пані Катерини визначали свою цільову аудиторію, розробляли власні контент-плани та обирали відповідну до виду діяльності соціальну мережу, у якій будуть працювати далі.

Усі учасниці консультацій залишися задоволені отриманими знаннями та навичками, зазначивши, що зараз вони без сумнівів та остраху будуть використовувати для реклами соціальні мережі. За це вони дуже вдячні тренерці та сподіваються на подальшу співпрацю з нею. У свою чергу, пані Катерина впевнена, що розібрані кейси учасниць допоможуть у подальшій діяльності та розвитку бізнесу. Приємним бонусом для підприємниць стали нові знайомства та співпраця між учасницями проєкту.

Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» реалізується ГО «АРР Східного Донбасу» завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) згідно з умовами гранту, наданого ГО «АРР Східного Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «АРР Східного Донбасу» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *