Ну що ж, починаємо знайомити Вас з нашими бенефіціарками😊


👩‍💼Ксения Исида одна із 9 переможниць на фінансування в рамках проєкту «Підтримка жіночого підприємництва в реаліях воєнного стану».


📍Пані Оксана вимушено переїхала з міста Сєверодонецьк і починає свою діяльність в м.Берегово.


​👩​🪡​📈Бізнес пані Оксани – це стартап по створенню та виготовленню екологічних дизайнерських шоперів та рюкзаків для спортивного та тренувального одягу. Зараз в час боротьби за збереження екології по всьому світу на нашій Україні скорочується використання пластикових пакетів. Все більше і більше людей переходять до осмисленого споживання. Тому враховуючи все це пані Оксана виготовляє шопери, які можна використовувати довгий термін та які стануть незамінними помічниками в кожної людини, яка ходить за покупками.


В рамках проєкту було закуплено повний цикл обладнання для виготовлення майбутніх шоперів та рюкзаків – швейну машинку NECCHI F21, оверлок Janome 210 D, принтер Epson L3150 , плотер серії SILHOUETTE – CAMEO-4-WHT-5T та Термопресс INKSYSTEM P-4060.🖨​​✂️​🪡​


Пані Оксана вже отримала усе обладнання і найближчим часом вже перші замовники отримають свої шопери та рюкзачки. 🎒


А також, за час діяльності проєкту пані Оксана відкрила студію танців – Dance club ISIDA за адресою м.Берегове, вул.Корятовича,1 ​💃​


А ми не прощаємось і зовсім скоро розповімо про наступну бенефеціарку👩‍💻
Публікація видана в рамках реалізації проєкту «Підтримка жіночого підприємництва в реаліях воєнного стану», що реалізується в партнерстві з Громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цій публікації, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Програми та Європейського Союзу.

Один коментар для “”

  1. Величезна вдячність професійній команді, донорам, які супроводжують весь етап в грантовій програмі! Окрема вдячність команді за підтримку і зацікавленість в тому, щоб грантерки отримали все необхідне!
    Починається великий шлях створення власного бренду!
    І як показує історія треба завжди рухатись вперед!
    Вже зовсім скоро ми почнемо представляти свої вироби, а попереду багато кропіткої але дуже приємної роботи!
    Дякую за можливість стати на ноги в цей складний період і почати все з початку!
    Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *