Cьогодні ми перетнули екватор,провели вже 3 групи по мікропідприємництву!

В місті Сєвєродонецьк ,Луганська область, у приміщенні “АРР Східного Донбасу” , 27-28 серпня пройшов третій дводенний тренінг з із мікропідприємництва для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих мешканців, зокрема колишніх учасників бойових дій та осіб, які належать до уразливих категорій населення з Луганської області за проектом «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні».

З великої кількості претендентів, які заповнили анкети на участь у програмі, були відібрані 20 учасників. У всіх учасників тренінгу є власний бізнес і вони мають бажання отримати грант на розширення бізнесу.

Група складалася з учасників з різними інтересами та родом діяльності,але всі учасники знайшли спільну мову. Особливістю даної групи є високий рівень активності учасників та їх бажання навчатися через інтерактивні форми засвоєння інформації. Зараз учасники приступили до написання бізнес-планів для подальшого отримання грантів.

На початку кожен з учасників висловив свої побажання про те, що він очікує від цього тренінгу. По завершенню кожен розповів чи виправдались його очікування. Відгуки були позитивні JУсі учасники отримали сертифікати про проходження тренінгу.

Проект реалізується за допомогою Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (#KFW).

#IOM # microbusiness #ARD_of_Eastern_Development

#МОМ #Мікропідприємництво #АРР_Східного_Донбасу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *