12 жовтня 2020 року після консультування в Донецькій області в місті Сєвєродонецьк відбулися консультації з SMM (Social Media Marketing) просування  для 8  підприємниць Луганської області. Захід здійснювався в рамках Проєкту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» і був проведений Громадською організацією «Агенцією регіонального розвитку Східного Донбасу» (ГО «АРР Східного Донбасу»).

Соціальний медіа маркетинг або маркетинг соціальних мереж (SMM) є порівняно новою сферою діяльності для сучасних підприємниць, яку вони повинні активно опанувати незалежно від масштабу та специфіки їх діяльності.

Під час консультації учасниці дізналися що таке особистий бренд та його значення для просування свого бізнесу, як точно визначити цільову аудиторію, як правильно охопити популярні соціальні мережі, що саме сприяє збільшенню кількості регулярних відвідувачів сайта чи сторінки через пошукові системи та посилання з інших сайтів. Учасниці також вирішували питання, що краще: SWOT-аналіз чи SMM просування.   

Важливі моменти були підкріплені успішними кейсами і особистими прикладами тренерки. Усі питання, які були задані учасницями, не залишились без вичерпної відповіді наставниці.

Підбиваючи підсумки проведеної консультації підприємниці зауважили, що отримані знання з SMM просування будуть негайно впроваджені у рекламні кампанії своєї діяльності.

Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя» реалізується ГО «АРР Східного Донбасу» завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) згідно з умовами гранту, наданого ГО «АРР Східного Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «АРР Східного Донбасу» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *